Spring Roll

Gorący kociołek hot pot

Gorący Kociołek (w języku wietnamskim: Lau, a po angielsku: hot pot) jest azjatyckim daniem polegającym na samodzielnym przyrządzaniu potrawy poprzez wrzucanie lub namaczanie różnych produktów do wrzącego, wcześniej sporządzonego wywaru.

Gorący Kociołek ma ponad tysiąc lat historii i pochodzi z Mongolii, gdzie głównymi składnikami było mięso przyrządzane właśnie w ten sposób. Dziś każdy kraj azjatycki ma swoje odmiany Gorącego Kociołka. Sposób przyrządzania Lau pozwala nam zachować witaminy i wszystkie zdrowe wartości odżywcze gotowanych składników. Końcowy smak wywaru za każdym razem może być inny w zależności od rodzaju i kolejności dodania składników. Gorący Kociołek Lau to wspaniała uczta i okazja do świetnej zabawy w gronie przyjaciół oraz rodziny!

78,00 pln

Owoce Morza

78,00 pln

Rozmaitości

68,00 pln

Wachlarz Mięs

56,00 pln

Wegetariański

63,00 pln

Wołowina i Grzyby

min. 50,00 pln

Indywidualny Zestaw

Spring Roll


ul. Szpitalna 3, Środmieście, Warszawa

Godziny otwarcia


Niedzela-czwartek: 12.00-22.00
Piątek-Sobota: 12.00-23.00